افسردگی چاقی چیست؟

افسردگی چاقی

باتوجه به تاثیری که دنیا مدرن بر سلیقه گذاشته است. امروزه بیشتر افراد بدن های لاغر را بدنی ایده آل می دانند. که این تاثیر بسزایی در ایجاد افسردگی در افراد چاق دارد.

در اینجا نگاهی می اندازیم به نظریه های مرتبط با چاقی و افسردگی :

تحقیقات نشان داده است که هیچ ارتباط واضح و یک طرفه ای بین اضافه وزن و افسردگی وجود ندارد. در عوض ، مطالعات نشان داده است که این دو در یک دایره شرور و خود تخریبی یکدیگر را تغذیه می کنند.

مطالعات نشان داده است که افراد سنگین وزن در مقایسه با افرادی که چاق نیستند. حدود 25 درصد بیشتر دچار اختلال خلقی مانند افسردگی می شوند. چاقی می تواند باعث :

  1. ضعف در تصور از خود
  2. عزت نفس پایین
  3. انزوای اجتماعی شود ،که همه از عوامل شناخته شده افسردگی هستند.

کسانی که چاق هستند مورد تبعیض قرار میگیرند. اضافه وزن تحمل شده توسط افراد چاق می تواند منجر به درد مزمن مفصل و همچنین بیماری های جدی مانند دیابت و فشار خون شود که همگی با افسردگی ارتباط دارند.

بررسی تحقیقاتی:

افسردگی باعث چاقی می شود.

مطالعه ای در مورد نوجوانان در سین سیناتی نشان داد :

نوجوانانی که علائم افسردگی دارند ، احتمال چاقی در یک سال آینده بیشتر است. این مطالعه همچنین نشان داد که کودکانی که در مرز چاقی و افسردگی بودند ، در طی سال بعد به طور قابل توجهی چاق شدند. افرادی که افسردگی را تجربه می کنند به احتمال زیاد :

  • پرخوری می کنند
  •  غذای نامناسب انتخاب می کنند ،
  • از ورزش اجتناب می کنند و کم تحرک می شوند.

محققان دریافته اند که افراد افسرده با کاهش سطح هورمون سروتونین نیز تمایل به چاقی دارند . آنها در تلاش برای خوددرمانی و بازگرداندن سطح سروتونین به حالت عادی تمایل به خوردن غذا دارند.

افسردگی و چاقی عوامل خطر مشترکی دارند:

تعلق به یک طبقه اقتصادی اجتماعی پایین و شرکت نکردن در فعالیت های بدنی، خطر ابتلا به هر یک از این دو بیماری را افزایش می دهد.

درمان ناراحتی روانی ناشی از اضافه وزن:

همانطور که پژوهشگران سعی می کنند رابطه بین افسردگی و چاقی را درک کنند . پزشکان همچنین در تلاشند تا بدانند که چگونه هر دو بیماری را به گونه ای درمان کنند که نتایج کلی خوبی داشته باشد.

درمان موفقیت آمیز افسردگی می تواند بسیار راحت تر از درمان موفقیت آمیز اضافه وزن باشد ، بنابراین پزشکان توصیه می کنند افرادی که علائم ناراحتی روانی دارند ( به ویژه اگر نوجوان باشند ) در اسرع وقت به درمان بپردازند. درمان می تواند شامل روان درمانی یا داروهای ضد افسردگی باشد.
چاقی مطالعه روی افرادی که به دلیل چاقی تحت عمل جراحی چاقی قرار گرفتند نشان داد که هرچه پوند می ریزند ، افسردگی خود را نیز از بین می برند. یک سال پس از جراحی ، افراد 77 درصد کاهش وزن اضافی بدن و 18 درصد کاهش علائم افسردگی را تجربه کردند. در افراد جوانتر ، زنان و کسانی که نتایج کاهش وزن بیشتری را تجربه کردند ، احتمال اینکه افسردگی کمتری داشته باشند وجود دارد.

این نتایج نشان می دهد که یک رویکرد تیمی برای مقابله با افسردگی و چاقی می تواند بهترین باشد. پزشک خانواده شما می تواند در تهیه برنامه ای از رژیم غذایی و ورزش به کاهش وزن سالم کمک کند. شما می توانید یک متخصص تغذیه یا مربی شخصی بیاورید تا به شما در برنامه کاهش وزن پزشک خود کمک کند. در عین حال ، یک روانشناس می تواند به شما کمک کند تا با احساس افسردگی کنار بیایید و با استرس ، اضطراب یا عوامل محرک دیگری که منجر به ناراحتی روانی شما می شوند مقابله کنید. سرانجام ، ممکن است از استفاده از داروهای ضد افسردگی نیز بهره مند شوید.

    Rate this post

    بدون نظر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جدیدترین مقالات